Pages

Saturday, February 12

Balik Kampung =)

Dah 3 tahun x balik kampung kat sabah,alhamdulillah finally m here.. Sampai2 di kk terus lunch di sembulan..Dah lame tak jumpe si sarah n ni 1st time jumpe adiknye raziq, 9 bulan sudah.. Aktiviti hari ni juz main n layan katun ngan budak cute 2 org ni..


tengok Mr. Bean


Raziq, muka mcm korea lah! cute! suka baling2 barang..

si sarah yg mulut banyak, nda pandai diam2 ba kau sarah..haha


1 comments:

little khalifah said...

Laa..kampung wani kat sabah ke..baru ku tau ba :P hepi holiday :)

Post a Comment