Pages

Saturday, June 19

SATURDAY....



The cake that worth RM300


Bangun2 pagi je (x lah pagi sangat sbb stay up tgk WC semalam..=P) dah kene ngadap bende ni.. x delah buat tapi tolong my mom cakap ok ke x, n bagi pendapat ckit2 je..=P x capai level utk buat sendiri benda2 camni lagi..someday insyaAllah..
dah siap dalam kul 12 lebih, brunch jap then masuk dapur lak tolg masak2..haha
pastu terkejut gak bile my mom cakap the cake worth 300, tapi bile survey2 dlm internet, it should cost more than that,tgk kat internet ade yg buat simple2 je tapi harga...fuhh!! naikkan harge mak...hahha =P

2 comments:

the writer said...

najwa nasir like diz!!!

SaWaKo said...

haha najwa, nak tempah ke?? insyaAllah ade diskaun..bila tarikhnya??ngan sape??? hahha =P

Post a Comment